Unde ii poti vedea pe cei de la Diamonds are Forever?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu cati dintre voi ati auzit de trupa Diamonds Are Forever, dar pot sa va spun sigur ca este o trupa pe care merita sa o vedeti live. I-am auzit la Metalhead Meeting 2014, moment in care am ramas uimit ca este o trupa romaneasca si ca au reusit sa energizeze toate multimea.

Nu stiam de ei, nu au fost promovati destul incat sa ajunga la urechile tuturor celor care asculta muzica rock, iar din acest motiv inca sunt o trupa mica.

Totusi, cred ca merita toata atentia noastra si ar trebui sa fie mai apreciata, fiindca cu siguranta vor ajunge mari si lumea se va ingramadi la concertele lor.

Acum sa revin la subiect, mai exact unde ii puteti vedea pe cei de la Diamonds are Forever. In aceasta luna au 2 concerte, unul la Bucuresti si unul la Sofia.

Pe 19 decembrie ii puteti asculta live la Question Mark, un loc in care se tin mai multe concerte, fie ele importante sau nu. Pretul biletului este mai mult decat modest, va trebui sa platiti doar 10 lei pentru ai vedea, iar daca este trecut de ora 20:30, pretul biletului se va scumpi pana la 15 lei. Concertul va incepe la 21:30 si deschiderea portilor va fi la 19:30.

In Sofia vor canta pe 20 decembrie, in cadrul unui eveniment mai mare, unde vor mai canta trupe ca Last Hope, Smut sau Vendetta.

In concluzie, ii puteti vedea pe baietii de la Diamonds are Forever in Bucuresti peste cateva zile si va spun sigur ca merita sa participati la un concert de a lor.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *