Unde iti cauti de munca?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stiu, este foarte greu sa iti gasesti un loc de munca stabil si bine platit. Din pacate, multa lume nu mai are de lucru in ultima perioada, din cauza firmelor care au dat faliment si restructurarilor care s-au facut in multe domenii. Probabil cunoasteti persoane in aceasta situatie, ne fiind o noutate. Pentru a-ti gasi un loc de munca bine platit trebuie sa fii bun intr-un domeniu si sa stii unde sa cauti locul de munca potrivit pentru tine. Probabil deja te gandesti la viitorul tau loc de munca si ai inceput sa cauti de siteurile de specialitate, dar o idee buna ar fi sa iei legatura cu o agentie plasare forta de munca avand destule sanse sa gasesti ceva care sa-ti convina, atat tie cat si familiei tale.

Multi se gasesc sa plece in strainatate, gandindu-se ca acolo ar putea gasi un loc de munca mai bine platit, astfel incat sa ii ajunga bani si pentru el, dar sa poata trimite si acasa. Adevarul este ca nu iti mai gasesti atat de usor de lucru nici in strainatate, daca nu te descurci foarte bine intr-un anumit domeniu, astfel incat sa poti aduce un mare avantaj angajatorului, nu stiu cate sanse ai sa gasesti ceva care sa iti ofere un venit bun si sa ai un program mai liber. Multe locuri de munca iti vor ocupa tot timpul, iar atunci cand vei ajunge acasa vei fi foarte obosit, asa ca nu vei mai avea timp de alte lucruri. Dupa parerea mea, mai bine este sa-ti cauti un loc de munca mai prost platit dar care sa-ti ofere mai mult timp liber, astfel incat sa poti petrece acel timp cum iti place tie.

Daca esti in cautarea unui loc de munca, cel mai bine ar fi sa iti faci un CV bun care sa atraga angajatorii. Cauta pe internet mai multe sfaturi despre CV-uri, astfel incat sa poti face unul demn de luat in seama. Include in el doar lucrurile importante, diplome care merita vazute, nu aduna toate diplomele obtinute doar pentru a avea un CV mai mare, daca nu ai ceva care sa merite luat in seama sigur angajatorul nu se va uita prea mult la el. CV-ul este foarte important, pentru ca un angajator asa ii aleg pe cei care vor da inverviul de angajare, daca nu ai un CV bun, nu vei ajunge nici macar sa dai un interviu pentru a-i putea arata ce poti.

Cel mai bun loc unde iti poti gasi un job bine platit si cu un program bun, este internetul. Intra pe siteurile de specialitate si daca stii ce vrei sa cauti sigur gasesti ceva care sa-ti convina. Daca esti dispus sa pleci in alt oras decat cel in care te afli momentan, trebuie sa gasesti un loc de munca care sa-ti convina. In toata tara sunt destule joburi libere, dar trebuie sa ii arati angajatorului ca meriti sa lucrezi acolo, ca ai ceva de oferi si il vei ajuta in afacerea s-a, iar daca ai facut asta, sigur locul de munca va fi al tau.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Unde iti cauti de munca?

  1. Viorel says:

    In Romania nu prea mai sunt asa locuri de munca, de aceea cam toti fug din romania si isi incerca norocul in strainatate, aici in Romania pur si simplu mori de foame, si te indemna sa faci lucruri tampite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *