Unde te distrezi in Bucuresti?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Mie imi place sa ma plimb si sa calatoresc cat de mult posibil. Atunci cand am ocazia sa plec in alte orase ma duc cu mare drag, pentru ma pot distra si pot vedea locuri noi, cea ce imi place foarte mult. Atunci cand esti intr-un oras mare si necunoscut ai nevoie de cateva instructiuni si idei pentru a sti cum sa ajungi in localuri unde te poti distra cu adevarat. Nu ai de unde sa stii unde sunt cele mai bune cluburi si unde poti sa petreci o seara distrandu-te asa cum iti place tie.

Probabil iti va fi greu sa alegi locul potrivit pentru tine, mai ales atunci cand vrei sa organizezi o petrecere acolo sau un eveniment important. Atunci cand vine vorba de nunta ta sau un botez, tre sa alegi cu grija locatia, pentru ca totul sa fie bine si pentru tine si pentru invitati. Poti alege un restaurant nunta recomandat de alti clienti care au mai organizat acolo petreceri sau evenimente importante pentru ei. Feedbackul lor este cel mai important pentru ca avand o experienta in trecut cu localul respectiv iti vor putea spune exact ce le-a placut si ce nu le-a placut.

Atunci cand vine vorba de distractie fiecare dintre noi are anumite pretentii pentru ca toti suntem diferiti. Conteaza mult locatia, muzica, produsele consumate acolo, tipul de oameni care frecventeaza locul si multe alte criterii personale  in functie de care isi alege fiecare locul unde se duce pentru a se distra. Muzica e foarte importanta pentru ca fiecare asculta alte genuri si nu prea “suporta” celelalte genuri de muzica. Din acest motiv este bine sa te duci doar acolo unde stii ca poti asculta muzica buna, muzica care iti place si care nu te va deranja.

Prin zona centrului vechi am vazut ca mult multe puburi si restaurante frumoase unde te poti duce. Acolo e foarte frumos pe timpul verii, cand afara e cald si poti sta la terasa sa bei un suc sau o bere. Zona e numai buna pentru astfel de activitati motiv pentru care ar trebui sa iei in calcul o vizita prin zona daca vrei sa stai cu prietenii pentru a vorbi sa te intalnesti cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult.

Intr-un oras mare sunt multe locuri unde te poti distra, multe evenimente care ne pot face sa ne simtit bine, motiv pentru care as prefera sa stau intr-un oras mare, cum ar fi Bucuresti sau Cluj, orase unde pot face multe lucruri si nu ma voi plictisi chiar atat e usor. Pe timpul verii, cand afara e cald si ziua e mare trebuie sa ne gasim o activitate pentru a ne pierde timpul, altfel vom ajunge sa ne plictisim si vara va trece fara sa facem nimic si sunt sigur sa nimeni nu isi doreste asta.

Eu obisnuiesc sa imi aleg locurile unde voi merge vara, cu multe timp in urma. Ma uit pe internet la evenimentele care vor avea loc in acea perioada si le aleg pe cele mai importante, astfel incat sa stiu ca voi avea ocupatie si ma voi distra atat cum imi place si in modul meu preferat.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Unde te distrezi in Bucuresti?

  1. faina treaba asta cu localurile!
    Sa ai o zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *