Untold Festival – un mare eveniment in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In aceasta vara va avea loc un eveniment unde vor concerta artisti importanti din intrega lume, cum ar fi Avicii sau David Guetta. Evenimentul va avea loc la Cluj Napoca, oras desemnat Capitala Europeana a Tineretului in 2015, iar acest eveniment va concura cu siguranta cu alte concerte importante ce vor avea loc in vara ce urmeaza.

Cele 4 zile, de pe 30 iulie pe 2 august, vor fi pline de concerte ale marilor artisti, unii veniti chiar pentru prima data in tara noastra. Avicii si David Guetta sunt primii confirmati oficlial, dar se mai asteapta confirmarea a altor 150 de artisti, care vor canta pe scena de la Untold Festival. Aceste 2 prime confirmari sunt cele mai importante, motiv pentru care multi romani si-au anuntat deja participarea.

Pretul unui bilet este in jur de 200 lei, in aceasta perioada, dar cu siguranta se va scumpi destul de mult cu cat ne apropiem mai mult de data evenimentului si vor fi anuntate trupe mai importante si artisti pe care multi romanii ar dori sa-i vada.

Cu siguranta va fi un festival superb, unde vei avea ocazia sa te distrezi. Daca iti plac primele 2 confirmari, nu ezita sa cumperi bilet din timp, sa fii sigur ca ai un loc asigurat.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *