Urmaresti Euro 2016?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Majoritatea barbatilor sunt fani a fotbalului si urmaresc toate marile campionate ale lumii. Euro 2016 este o competitie urmarita in toate lumea de foarte multe persoane. In prezent competitia se afla in faza grupelor, Romania fiind pe primul loc in grupa F.

Suntem destul de aproape sa ne calificam mai departe si ar fi un lucru foarte bun. Romania nu a mai avut de mult rezultate importante in astfel de competitii, dar poate anul acesta si anul care urmeaza va reusi sa obtina rezultate mai bune si sa aduca un plus de valoare fotbalului romanesc.

Eu urmaresc destul de rar meciurile de fotbal, fiindca prefer sa imi ocup timpul altfel. Totusi, atunci cand joace echipe importante si am ocazia sa va un meci frumos, imi fac putin timp liber si ma relaxez uitandu-ma la un meci de fotbal.

Sper ca acest campionat, Euro 2016 sa fie unul de succes pentru tara noastra, chiar daca este o competitie mai mult decat grea, sunt sanse ca tara noastra sa ajunga putin mai departe decat faza grupelor.

Momentan nu am urmarit merciurile Romaniei in faza grupelor, dar cu siguranta voi urmari meciurile mai importante, daca va reusi sa treaca cu bine de grupe. Sunt sigur ca foarte multi romani se vor uita la meciurile nationalei care vor reusi sa faca jocuri frumoase, lucru foarte important in fotbal.

Toti isi doresc sa vada un meci frumos, cu fotbalisti care stiu ce fac si cu faze interesante. Totusi, uneori avem parte de meciuri monotone si plictisitoare, care nu ne ofera nici un motiv sa le vizionam.

Informatii despre Euro 2016 gasiti foarte usor pe internet, dar sunt siteuri create special pentru aceasta competitie, cum ar fi www.euro2016.ro, un site ce iti ofera o multime de informatii despre aceasta competitie. Cu siguranta uneori esti curios sa vezi ce s-a intamplat in diferite grupe pentru a sti ce competitori ar putea avea tara noastra.

In concluzie, Euro 2016 este o competitie importanta pentru toata lumea si cu siguranta vom putea urmari meciurile cu placere, avand in vedere ca pe teren vor fi nume importante din fotbalul international.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *