Usi de Interior – idei de design

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Designul este o arta greu de inteles pentru cei care nu sunt prea interesati de asta. Cei drept, nici eu nu sunt interesant prea mult de design, dar apreciez tot timpul un lucru frumos care are un aspect placut si interesant. Tot timpul am apreciat designul interior, care conteaza foarte mult, parerea mea. Atunci cand intr-o in casa cuiva te uiti imediat in jur pentru a observa cat mai multe detalii, fiind curios despre ideile de design folosite. Fiecare persoana are gusturi diferite, dar tot timpul apreciaza ceva frumos si cu gust.

Fiecare ar trebui sa aiba grija la designul interior a locuintei sale, fie ca este vorba de un apartament sau o casa. Chiar daca este costisitor sa obtii designul preferat de tine si trebuie sa faci niste alegeri mai grele, daca analizezi foarte bine ideile pe care le gasesti pe internet, sigur vei ajunge sa faci alegerea potrivita, alegerea optima pentru casa ta, astfel incat ea sa arate cat mai bine.

In acest articol vreau sa dau cateva exemple de usi de interior pe care le-as folosi in cazul in care as fi in postura de a alege pentru designul interior a locuinte mele. Intotdeauna as alege lemnul pentru usi, nu prea imi plac cele din PVC, chiar daca au o durata de viata mai lunga si poate sunt si mai ieftine.

Usi interior Usi-bune.ro

Usi interior Usi-bune.ro

As alege tot timpul ceva simplu, cum ar fi usa din imaginea de mai sus. Intotdeauna mi-a placut simplitatea, nu vreau sa complic lucrurile atunci cand nu are rost. Cand vine vorba de design aleg tot timpul simplitatea. Poti obtine un design placut chiar daca aleg lucruri simple, trebuie doar sa stii cum sa le combini. Usa din imaginea de mai sus este potrivita pentru interior, fiind o usa din lemn furniruit.

usa 2

Pentru o usa sper o camaruta din casa ta, as prefera modelul de mai sus. Este un model simplu si foarte folosit in astfel de cazuri. Este o usa perfecta pentru accesul intr-o mica camaruta, fiind idea de design pe care o gasesti cel mai des in casele moderne.

In concluzie, atunci cand vine vorba de design este greu sa te hotarasti, dar daca cauti pe internet detalii despre cea ce te intereseaza, sigur vei gasi informatii utile care sa te ajute in alegerea ta. Puteti cauta idei de design in acest articol, pe care il consider util pentru cei care nu stiu cum sa-si amenajeze casa.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *