Va plac petrecerile?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vine vorba de petreceri toti sarim in sus si ne pregatim de plecare. Tuturor ne place sa ne distram, sa avem muzica buna si sa stam cu prietenii, asta poate fi ziua perfecta pentru unii. Fiecare are modul sau de a se distra, unii se distreaza intr-un mod pe care altii nu il inteleg si il critica. Niciodata nu am fost de acord cu asta, fiecare este diferit si face lucruri diferite, motiv pentru care trebuie sa ii intelegem pe toti, pentru ca si noi facem lucruri de care nu suntem mandri, iar asta se intampla foarte des.

Mie nu prea imi place sa dansez, motiv pentru care nu ma integrez in peisajul a multor petreceri. Nu am dansat decat foarte rar, la ocazii mai speciale, in general prefer sa stau cu prietenii sa mai vorbim si sa petrecem intr-un mod mai diferit, nu sa dansam toata noapte pana la oboseala. Din acest motiv nu prea imi plac nuntile, pentru ca toata lumea danseaza si de cele mai multe ori trebuie sa faci si tu asta, pana la urma nu poti sta la masa toata noaptea, te vei plictisi cand vei vedea ca toti se distreaza si tu stai degeaba, nefacand nimic.

Pentru mine muzica e foarte importanta, aproape tot timpul ascult muzica. Atunci cand stau la calculator ascult muzica, nu pot sa stau fara muzica, parca e monoton si plictisitor. Afara nu prea ascult, nu imi place sa merg cu castile in urechi pe strada, prefer sa aud ce se intampla afara, nu e bine sa nu stii ce se intampla in jurul tau.

Atunci cand vine vorba de organizat petreceri, o nunta sau un botez, e munca multa si totul trebuie sa fie cat mai perfect, altfel nu e bine. Cel mai greu e atunci cand trebuie sa organizezi ceva pentru un copil, este foarte greu sa-l multumesc, mai ales ca ideile difera de la generatie la generatie sie greu sa stii ce ii place si cum ar vrea sa arate o petrece pentru el. Eu nu am inteleg niciodata de ce e nevoie sa faci totul atat de complicat cand vine vorba de o petrecere, cel mai bine faci ceva simplu, pentru ca tuturor le place simplitatea si vor fi multumiti, nu e nevoie de prea multe chestii pentru a multi pe cineva. Daca te duci la o nunta vezi ornamente de sute de lei sau chiar mai mult, totim aranjat in detaliu astfel incat sa tinda la perfectiune. Intr-un fel de bine, pentru ca sunt si persoane mai pretentioase, dar trebuie sa stii cum sa faci incat sa multumesti majoritatea.

Nu stiu daca ati auzit deĀ ursitoare botez, nici eu nu auzisem pana acum cateva zile. Termenul suna putin ciudat, nu stiam la ce sa ma gandesc, dar am cautat pe internet si am vazut ca este un show live pe care il fac ursitoarele la un botez, un show care ar trebui sa aduca copilului sanatate, noroc, iubire sau alte lucruri de care avem nevoie in viata. Pana la urma totul este simbolic, pentru divertisment, fiind nu iti poate aduce sanatate sau bani un mic show facut la botez.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Va plac petrecerile?

  1. florentin says:

    WaW …ce intrebare…pai cum sa nu ne placa distractia!!!
    Hai, zi placuta sa ai!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *