A venit primavara!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Dupa multe saptamani in care toti am astepta sa vina Soarele, in sfarsit avem parte de el. Ieri si astazi au fost 2 zile frumoasa, chiar daca afara nu au urcat prea mult temperaturile, din cauza vantului care batea cu putere, Soarele ne-a bucurat putin. De mult acest sa vina vremea asta, sa fie iar cald afara si frumos, pentru ca deja ma plictisisem de frig si vreme urata. Atunci cand afara e innorat parca nu mai ai acelasi chef sa iesi cu prietenii si sa stai pe afara. Nici in casa nu poti sta, pentru ca devine plictisitor si vrei sa faci altceva. Sunt sigur ca cei mai multi dintre voi apreciati vremea frumoasa, cu Soare si temperaturi ridicate. Pentru mine este vremea perfecta pentru iesit afara si pentru distractie.

Din cate am vazut la vreme, in urmatoarele zile va fi tot la fel, ba chiar va fi mult mai cald. Suntem in luna martie, era si timpul sa vina vremea buna, pentru ca iarna a venit cam la sfarsit si temperaturile au fost foarte scazute. Pe timpul iernii am avut parte de un frig neplacut, seri cand nu puteai sa stai afara chiar daca erai imbracat foarte gros.

Acum, ca ne apropiem cu pasi repezi spre vara, ne putem bucura tot mai des de zile frumoase si calduroase, asa cum ne place tuturor. In curand ne vom face planuri pentru vacanta de vara, ca in fiecare an, pentru a ne putea distra cat mai mult, nimeni nu vrea sa piarda vara fara sa faca ceva  semnificativ.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *