Videochatul si independenta financiara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Videochatul este una dintre putinele joburi care ofera castiguri ridicate, fara sa necesite experienta anterioara. Astfel, modelele web se bucura de independenta financiara, ajungand cu putin exercitiu sa castige mult peste salariul mediu. La OK Studio Videochat ai parte de o serie de traininguri si sesiuni de pregatire care iti aduc siguranta unui salariu ridicat intr-o perioada scurta de timp.

Desi fiecare dintre noi are propria definitie pentru independenta financiara, exista cateva reguli general valabile. Independenta financiara inseamna ca esti capabila sa te intretii singura fara ajutorul altora, precum membrii familiei, prieteni sau parteneri si fara sa ai datorii excesive. Totodata, inseamna sa te bazezi doar pe venitul propriu si sa ai control asupra finantelor tale.

In zilele noastre, numeroase femei tinere sunt inca dependende financiar de altii. Mai mult, nici femeile casatorite  nu sunt la curent cu finantele familiei si se bazeaza pe sot nu doar pentru venituri, dar si pentru a trasa planul financiar al familiei.

In timp ce managerierea finantelor impreuna cu familia sau partenerul sunt perfect normale, femeile trebuie sa inceapa sa aiba un rol activ. Potrivit statisticilor, 9 din 10 femei vor fi singurele raspunzatoare de propriile finante intr-un anumit punct al vietii, deci este vital sa planuiesti in avans si sa fii pregatita pentru orice s-ar intampla. Femeile au sanse mai mari sa isi consume resursele financiare inainte de sfarsitul vietii. Exista 3 motive principale :

Femeile au o speranta de viata mai mare decat barbatii. Asta inseamna ca femeile trebuie sa economiseasca mai mult pentru pensie si sa castige deplina intelegere asupra finantelor astfel incat sa aiba control asupra lor cand trebuie sa traiasca singure.

Femeile petrec mai putin timp in campul de munca datorita sarciniilor, a perioadei petrecute alaturi de copii, fapt care se traduce prin mai putin timp si mai putini bani pentru a contribui la planurile de pensie, economii si investitii.

Femeie inca primesc salarii mai mici decat barbatii, deci au mai putini bani pentru pensie sau fonduri de urgenta care sa le permita un trai confortabil si fara datorii.

Avantajele independentei financiare

Cand reusesti sa te intretii singura ai mai multa incredere in tine, iar cand ai incredere lucruri bune incep sa ti se intample pentru ca increderea in tine te impinge inainte. In plus, incepi sa nu te mai temi de esec si sa iti sustii punctele de vedere, indiferent de ce ar putea crede ceilalti. Multe femei se abtin sa isi exprime parerea din cauza consecintelor care ar putea urma. Cand esti independenta financiar, esti mai increzatoare si iti pemiti sa vorbesti deschis cand vezi o nedreptate.

Independenta financiara te ajuta sa fii fericita si sa iti traiesti viata dupa bunul plac: sa calatoresti prin lume, sa investesti in viitor, sa iti continui studiile sau sa iti ajuti parintii. In plus, iti da un simt al mandriei si al respectului, te invata valoarea banilor si te face sa te simti eliberata.

Alaturi de okstudio.ro sumele minime de inceput pornesc de la 500 de Euro. Totusi, pe masura ce capeti anumite abilitati cu ajutorul trainerilor nostrii profesionisti, veniturile lunare vor ajunge la 1500-2000 de Euro, cele mai ambitioase modele castigand in medie si 4000 de Euro lunar.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *