Vloggeri romani

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu cati dintre voi urmariti vloggerii din Romania, dar pot sa spun ca unii chiar merita atentia noastra. Acest fenomen a luat amploare anul trecut, cand s-a deschis Youtube Romania si astfel s-a deschis si posibilitatea de a monetiza videoclipurile noastre. Eu nu prea urmaresc multi vloggeri, pentru ca nu mi se par chiar atat de interesanti toti. Hai sa fac mai jos o lista cu vloggerii din Romania pe care ii stiu.

Mikey Has este un cunoscut vlogger roman, care a reusit sa atraga o gramada de fani prin canalul sau de Youtube, Doza de Has. A devenit foarte popular intr-un timp scurt, a reusit sa capteze atentia tuturor prin videoclipurile amuzante pe care le facea. Are un mare succes si este cel mai cunoscut vlogger din Romania. A inceput si o emisiune la TV impreuna cu Bendeac, dar au fost niste probleme cu producatorii, acum nu stiu ce s-a mai intampla, pentru ca oricum nu o urmaream.

Pe Mihai Zemnta il ajuta foarte mult accentul, fiind din nordul Moldovei are un accent amuzant, asta ajutandu-l foarte mult la videoclipurile pe care le face. Am urmarit cateva episoade din vloggul sau si unele sunt chiar foarte reusite, avand o multime de vizualizari.

Sneks Show este un vlog care imi place si pe care ar trebui sa-l urmariti, fiind destul de interesant. Imi place stilul in care isi prezinta vloggul, imi place ca nu se fereste sa spuna anumite lucruri pe fata, iar asta este foarte bine.

Mai sunt si alte vloggeri de la noi din tara, dar eu am vrut sa-i prezint doar pe acestia 3, pentru ca mi se pare cei mai ok si cred ca ar merita atentia tuturor. Cu toate astea, nu obisnuiesc sa urmaresc videoclipurile nimanui, atunci cand imi amintesc de cineva, il caut pe Youtube si ma uit la toate videoclipurile pe care nu le-am vazut.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *