Vorbeste gratuit cu Viber

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca ai avut tot timpul probleme cu minutele si mesajele pe telefon, acum poti gasi solutia perfecta pentru tine. Stim cu totii ca multi nu au posibilitatea de a-si incarca cartela in fiecare luna, iar cum minutele nationale sunt putine, imediat vor avea nevoie de altele. Tinerii vorbesc foarte mult prin mesaje si se intampla de multe ori ca prietenii lor sa nu fie in aceeasi retea, iar atunci lucrurile se complica. Mesaje si minute nationale nu sunt multe, in general ai cam 100 pe luna, pe care le vorbesti imediat. Cunosc si eu aceasta problema, inainte consumam foarte repede minutele nationale, pentru ca parintii mei sunt in alte retele, iar atunci cand vroiam sa-i spun trebuia sa vorbesc din minutele nationale.

Daca folosesti programul Viber vei putea trimite mesaje si suna alti prieteni care folosesc si eu aceasta aplicatie. Este ceva gen Skype, doar ca este mai usor de utilizat si optimizata pentru telefoane. Daca iti poti convine prietenii sa-si instaleze aplicatia, ii vei putea suna gratuit si vei putea vorbi prin mesaje fara sa-ti consumi nimic de pe cartela. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet, 3G sau Wifi, dar toti cei care au un smartphone folosesc internetul, pentru ca altfel telefonul nu ar fi chiar atat de folositor. Poti trimite si fotografii prin intermediul acestui program, totul gratuit.

Poti instala Viber pe orice smartphone Nokia, Android, iOS, BlackBerry, Bada, Windows Phone, dar si pe gadgeturile care au instalate Windows 8 sau chiar pe desktop. Daca esti la calculator vei putea vorbi cu prietenii tai la telefon, prin intermediul acestui program, iar totul va fi mult mai simplu. Interfata programului in timpul unui apel este asemanatoare ca atunci cand suni de pe cartela, fiind astfel mult mai simpla de folosit, pentru ca fiecare se obisnuieste cu un tip de interfata, pe care nu va dori sa o schimbe prea curand.

In concluzie, programul este foarte folositor, iar faptul ca este gratuit il face necesar petnru toti cei care detin un smartphone sau o tableta.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Vorbeste gratuit cu Viber

  1. Violeta says:

    Bună, Cum pot afla dacă o persoana m-a blocat pe viber?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *