Vremea in Romania pentru saptamana viitoare

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nimanui nu ii  place vremea din ultimele zile, cand ploua si e frig afara nu prea ai chef de nimic si ajungi sa te plictisesti in casa, motiv pentru care toti asteptam caldura, asteptam sa vedem ca am intrat in primavara. Chiar daca am avut ceva sperante dupa ce s-a topit zapada, in sensul ca am avut cateva zile de caldura si vreme frumoasa, acum a revenit vremea urata de care speram cu totii sa nu mai avem parte.

Saptamana viitoare nu se anunta o vreme prea frumoasa, se va mentine ritmul, din pacate. In acest moment ploua cam in toata tara, chiar daca nu ploua foarte tare, nu pot spune ca este o vreme foarte placuta. Maine vremea se va pastra cam la fel, in mare parte. Totusi, vor fi si orase unde se va ivi Soarele, cum ar fi Arad, Suceava, Iasi, Vaslui, Craiova, Botosani sau Targu Jiu. Cu toate astea, in unele zone este posibil sa ninga, daca temperaturile scad foarte mult.

Pe 4 martie, marti, va fi soare in mare parte, o veste buna pentru toti. Se va schimba putin foaia, acolo unde cu o zi in urma era Soare va incepe sa ploua, cea ce inseamna ca bucuria va fi se scurta durata.

La sfarsitul saptamanii, in weekend, ne asteptam ca in toata tara sa fie putin Soare, sa fie putina vreme buna si poate cealalta saptamana nu vom mai avea parte de ploia si vreme rece. Oricum, ne aflam la inceputul lunii martie, abia s-a terminat iarna, cea ce inseamna ca in curand va veni vremea buna, iar in ritmul in care trece timpul nu ne vom da seama cat de repede vom ajunge in vara.

Eu astept sa vina vara mai repede, vreau sa fie frumos afara, asa cum imi place mie, sa pot sta in tricou si pantaloni scurti si sa am mai multe lucruri de facut.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *