Breaking Bad

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am mai vorbit despre seriale si in alte articole, dar mai pe scurt. Acum vreau sa spun cate ceva despre serialele pe care le-am vazut, seriale pe care le-am terminat si mi-au placut mult. Unul dintre ele este Breaking Bad, cel mai bun serial pe care l-am vazut pana acum. Inca de la primul episod am ramas placut impresionat de acesta si am fost “fortat” sa ma uit la tot.

Povestea Walter White, un tip care incearca sa stranga o suma mare de bani pentru familia sa, devine una foarte interesanta, atunci cand lucrurile se complica si totul devine mai greu de suportat. Walter a luat decizia de a se implica in afaceri cu droguri dupa ce a aflat a fost diagnostica cu cancer pulmonar, boala intr-un stadiu care nu ii mai dadeau multe sanse de trait. Fiind un om fara prea multi bani, un modest profesor de chimie, nu s-a bucurat prea mult cand stia ca nu are ce sa le ofere copiilor lui, lasandu-i orfani cu multe greutati.

S-a gandit ca trebuie sa faca rost de bani pentru a plati scolarizarea celor 2 copii a sai. A apela la un elev de al sau, despre care stia ca se ocupa cu droguri. El fiind profesor de chimie a reusit sa obtina amfetamina de o puritate apropiata de 100%, ceva care nu mai aparuse pe piata pana atunci. Produsul lui a devenit foarte repede popular si cautat de tot mai multi, cea ce l-a tranformat imediat intr-un important producator de droguri din regiunea sa.

Din dorinta de a avea mai mult, s-a implicat tot mai mult in asta, chiar daca a reusit sa stranga o suma mare de bani. Problemele nu au incetat sa apara, fiind cautat de multi alti producatori traficati, care nu doreau o concurenta atat de mare.

Serialul s-a terminat anul trecut, il puteti urmari si pe Voyo.ro, un serviciu oferi de ProTV. Pentru mine a fost un super serial, asta o dovedeste si nota 9.6 pe care a obtinut-o pe IMDB.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Breaking Bad

  1. […] vizionat in ultima vreme, cat si despre cateva seriale pe care le urmaresc. Am spus cate ceva despre Breaking Bad, un serial care mi-a placut foarte mult si pe care vi-l recomand si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *