Dexter

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

M-am gandit sa va ofer cateva informatii despre serialele pe care le-am vizionat in ultima vreme, cat si despre cateva seriale pe care le urmaresc. Am spus cate ceva despre Breaking Bad, un serial care mi-a placut foarte mult si pe care vi-l recomand si voua.

Acum voi vorbi despre Dexter, un alt serial care mi-a trezit interesul inca din primele episoade. Inceputul este foarte bun, pentru ca nu te lasa sa astepti, incepand povestea cu actiunea de care avem nevoie intr-un serial. Nu prea am vazut seriale care sa inceapa direct cu cea ce este mai important, iar din acest motiv apreciez serialul Dexter. In primul episod se vorbeste mai mult despre Dexter si despre cea ce face el. Dexter este un criminal in serie, dar nu unul oarecare, victimele lui fiind doar alti criminali si infractori de care politia nu se poate ocupa prea usor.

Pentru el este o pasiune din copilarie, sa ucida. Atunci cand a aflat tatal sau, Harry, despre cuidata sa pasiune, s-a gandit ca nu il poate aduce pe drumul cel bun, motiv pentru care l-a invatat un cod care sa-l ajute in alegerea victimelor si in ascunderea dovezilor care puteau duce la el. Cu toate astea, unii si-au dat seama, dar Dexter nu a lasat sa fie prins, fiind convins face ceva bine.

El lucrat in politie, un job care l-a ajutat mult in alegerea victimelor. Specializarea lui erau petele de sange, trebuie sa le analizeze in asa fel incat sa isi dea ceva se s-a intamplat la locul unei crime. Chiar daca era angajat de politia din Miami pentru a le oferi informatii care sa-i conduca la criminali, unele informatii le pastra pentru el, astfel putea ajunge mai usor la criminali, pentru a-si potoli “pofta” de a ucide.

Serialul mi-a placut foarte mult si vi-l recomand. Are 8 sezoane si 96 episoade, dar pot sa spun ca merita sa-l urmariti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *