Saptamana simularilor

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Saptamana viitoare, adica cea care incepe maine, va fi o saptamana mai grea, pentru ca voi avea simularile de bacalaureat. In zilele de luni, miercuri si vineri va trebui sa ma prezint la scoala pentru a da simularile de bacalaureat la cele 3 obiecte. Am mai scris un articol despre bacalaureat, il puteti citi aici, un articol in care mi-am prezentat cateva idei despre cum ar putea sa invete fiecare pentru acest examen.

Chiar daca simularile nu se trec ca note in catalog, cel putin asa spune guvernul, sunt si ele importante pentru noi, pentru a ne da seama cam in ce fel se dau examenele de BAC si pentru a stia la ce nivel de afla, ce mai avem de invatat si ce stim deja. Asta este foarte important, fiind 3 obiecte si multa materie, avem mult de invatat, chiar daca am avut timp destul pana acum, sunt sigur ca majoritatea dintre noi nu au invatat prea multe si o fac acum, pentru a recupera.

Toti vor sa treaca acest examen, fiind unul important pentru noi, mai ales daca avem in plan o facultate. Cei mai multi vor sa fac si o facultate inainte de a se gandi la un viitor, dupa ce vor termina facultate vor avea destul timp pentru a se gandi la ce trebuie sa faca pentru a putea trai, cel putin asa se procedeaza in cele mai multe cazuri.

Maine se vor da simularile la limba si literatura romana, un obiect cam greu, dupa parerea mea. Cea mai mare problema este la subiectul 3, cand trebuie sa vorbesti despre o opera studiata, iar cum noi nu am invatat prea mult operere pana acum, sigur ne va fi putin cam greu.

Deci, simularile sunt importante si ar trebui luate in seama, chiar daca nu conteaza prea mult pentru notele noastre, dar conteaza pentru a sti ce vom avea de facut la examenul din vara.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *